DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ''ANLAT BAKALIM'' ETKİNLİĞİ YAPILDI.

27.02.2024 60

Okullarda gerçekleştirilecek söz varlığı çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerinin farkına varması, kültür taşıyıısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, bununla beraber sözcükleri aktif kullanarak düşünce dünyasını geliştirmeyi amaçlayan Dilimizin Zenginlikleri Projesi 2024 Şubat ayı Faaliyetleri kapsamında öğrencilerimizin dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıması, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini (çeşitli anlamlarını) öğrenmesi; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedilmesi hedeflenmektedir.

Bu projede belirtilen amaç dahilinde okulumuz öğretmenlerince sınıflarımızda ''Anlat Bakalım'' etkinliği uygulanmıştır.27-02-202427-02-202427-02-2024