29 EKİM KUTLAMASI

27.11.2023 71

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün milletimize armağan ettiği, Cumhuriyetimizin 100. Yılı’nı ilk günkü coşkuyla kutladık. Birlik, beraberlik duygusu ve Cumhuriyet’e her zaman sahip çıkma ilkesiyle, okulumuzda gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100.yıl özel kutlama törenimize;  idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100.yıl özel kutlama törenimiz; saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın hep bir ağızdan söylenmesinin ardından,  günün anlam ve önemini anlatan konuşmayla devam etti. Daha sonra öğrencilerimizin görev aldığı gösteriler tüm velilerimizin ve öğretmenlerimizin alkışları eşliğinde gururla, coşkuyla sergilendi. Programımız toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Cumhuriyetin 100.kuruluş yıldönümünü kutluyor,  canlarını bu uğurda feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.

30-11-2023